o nama
Čista desetka!
Kvalitet

Kada se ima u vidu veliki broj gotovih proizvoda, prosečan broj komponenti po jednom proizvodu, kao i višesmenski režim rada fabrike, jasno je da je kontrola kvaliteta jedna od najznačajnijih karika proizvodnje i poslovanja. Razvojni centar kompanije odlučio se za koncept “totalnog kvaliteta” koji podrazumeva apsolutni kvalitet sirovina i izlaznog proizvoda.
Kontrola kvaliteta je trostepena. Prvo se kontrolišu ulazne sirovine, nakon toga se radi takozvana pogonska kontrola dok teče proizvodnja i onda se kontroliše gotov proizvod. Na kraju sledi i “kontrola kontrole” koju po principu slučajnog uzorka obavlja Institut za opštu i fizičku hemiju iz Beograda.

SAČUVAJMO PRIRODU!
Molimo Vas, ne štampajte ovu stranicu ako nije neophodno

Mapa sajta
pravno obaveštenje
© Beohemija Inhem
Početna strana > O nama >Kvalitet
Pozicija na trzistu

Dakle, kontrolišu se sirovine, poluproizvodi, gotovi proizvodi i ambalaža po priznatim međunarodnim, ali i strogim internim metodama i standardima. Metode ispitivanja podložne su periodičnim revizijama i prilagođavanju standardima kvaliteta koje diktira nacionalna zakonska regulativa, propisi Evropske unije i njenih nadležnih institucija.

Sve ovo omogućuje savremena laboratorija Službe kontrole kvaliteta koja uključuje mikrobiološku laboratoriju opremljenu najkvalitetnijim laboratorijskim nameštajem, mernim instrumentima i uređajima vodećih svetskih proizvođača laboratorijske opreme.

Tehnologija