Osećaj za čisto!
SAČUVAJMO PRIRODU!
Molimo Vas, ne štampajte ovu stranicu ako nije neophodno

Mapa sajta
pravno obaveštenje
© Beohemija Inhem
Početna strana > Kutak za potrošače
Kutak za potrošače

Počela velika nagradna igra Beohemije!

Vodeći domaći proizvođač praškastih i tečnih deterdženata Beohemija, 20. oktobra pokrenula je veliku nagradnu igru „Duel, daje više“ u kojoj najsrećnije očekuje 615 vrednih poklon vaučera za kupovinu u vrednosti od 5, 10, 100 i 200 hiljada dinara!

Duel, daje više!

Kupovinom jedog od vaših omiljenih deterdženata - „Duel Đurđevak“, „Duel Jorgovan“, „Duel Prolećno sveće“, „Duel Dan i Noć“, „Duel Lavander harmony“, „Duel Planinska svežina“, „Duel Selection“, „Duel Baby Sensitive“ i „Duel Rajska orhideja“ u pakovanjima od 3, 6, 9 i 12 kilograma imate mogućnost da pronađete i osvojite jedan od vrednih poklon vaučera.

Svi koji budu „srećne ruke“ i u pakovanju svog omiljenog Duela pronađu poklon vaučer u vrednosti od 5.000 i 10.000 dinara, dovoljno je da vaučer zajedno sa fiskalnim računom pokažu na kasi prodajnog objekta. Popunjavanjem ličnih podataka na poleđini, vaučer postaje validan i može se iskoristiti za kupovinu proizvoda u prodavnici u kojoj je kupljena i dobitna vrećica Vašeg omiljenog Duela!

Najsrećnije dobitnike, Duel i Beohemija, obradovaće sa dobitnim vaučerima u vrednosti od 100.000 i 200.000 dinara! Pored popunjavanja poleđine vaučera i predaje fiskalnog računa na uvid, neophodno je da srećni dobitnici kontaktiraju kompaniju Beohemija na broj telefona 011-304.21.99, kako bi dobili detaljna uputstva o preuzimanju poklon vaučera!

Zato požurite! Kupite, otvorite i osvojite poklon vaučer uz vaš omiljeni Duel sve do 18. decembra 2011. godine!

Ne zaboravite: Puna kuća, čista sreća!

Vaš Duel!

Pravila nagradne igre