19.06.2011.

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE:
Održana druga trka “Duel u venčanicama”
Devojke “obojile” Beograd u belo!

Beograd, 19. jun 2011. godine – Marija Stambolić, po drugi put, pobednica je druge trke “Duel u venčanicama”, koja je održana danas na Trgu Nikole Pašića. Stazu dužine 150 metara, Marija je pretrčala za 23 sekunde, a u drugoj trci Duel u venčanicama učestvovalo je preko 100 pripadnica lepšeg pola.

Posle prvoplasirane Marije Stambolić, druga na cilj je stigla Aleksandra Pešić, dok je treće mesto pripalo Ivi Dojić. Izabrana je i mis trke, a to je Marija Bačić. Za tri najbrže, kao i za najlepšu devojku učesnicu,  poslovni sistem Beohemija pripremila je poklone iznenađenja u vidu vrednih paketa Beohemijinih proizvoda - Duel Nova snaga svežine!

Promoterka trke “Duel u venčanicama” bila je naša i zvanično najbolja rukometašica svih vremena - Svetlana Ceca Kitić, a sudije Atletskog Saveza Srbije i ove godine pobrinuli su se za regularnost trke.„Već drugu godinu za redom, poslovni sistem Beohemija i njen najvažniji brend – Duel, ponosni su pokrovitelji Duel Trke u venčanicama. Kao i prošle godine, i sada smo podržali projekat trke u venčanicama jer su kreativnost i originalnost ove ideje vrednosti naše kompanije. Sjajno je imati ovakvu manifestaciju, čestitam pobednici i svim devojkama koje su učestvovale i nadam se da se vidimo i sledeće godine.“, rekla je Sanja Rajković Jovanović, PR menadžer Beohemije.